Reactie plaatsen ? Graag!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ilona
een maand geleden

Van Ilona via de mail dd 13-07-2020. Ha Karin, het was een leuke, interessante en leerzame dag, ik heb veel over chakra stenen geleerd. Ik heb inmiddels je aanbevolen stenenboek gekocht...Top!! Iloon xx

Maaike de Vries
een maand geleden

Karin, hartelijk bedankt voor de mooie Akasha Reading. Je hebt zoveel informatie mogen geven dat het wel even zal duren voor het allemaal op z'n plek is gevallen. Heel positief. Groeten van Maaike

Karin
een maand geleden

Van Joyce de V. via FaceBook dd 26-06-2020. Lieve Karin. Superbedankt voor je mooie Akasha reading, zo apart dat dit kan. Ik heb nu weer een beetje meer vertrouwen in mezelf. Groetjes van Joyce

Karin
2 maanden geleden

Ontvangen van Marc de Jonge via WhatsApp dd 15-06-2020. Beste Karin, ik was verbaasd dat ik zoveel zag en voelde van een behandeling op afstand, mss een mannending om sceptisch te zijn? In ieder geval heb ik er baat bij gehad. Nog bedankt.

Karin
2 maanden geleden

Van Gerda Nieuwendam-de Looper via WhatsApp dd.20-05-2020. Hallo Karin, ik wil je bedanken voor alle heerlijke (afstand) behandelingen en aandacht die ik van je mocht ontvangen tijdens mijn ziekte, dat heeft me erg veel goed gedaan. Veel liefs van Gerda.

NB, Gerda heeft een auto-immuunziekte en is nu goed op weg om hier van te herstellen.

Karin
2 maanden geleden

Van Heidi via FB dd 25-4-2020
Fotolezen van overleden dierbare; Karin ik ben echt ontroerd en met die boot.. ja hij had een speedboot in zijn jongere jaren, écht zijn ding.
Ben erg blij met jou reading ,ik snap het helemaal! Dank je wel, groeten van Heidi

Karin
2 maanden geleden

Agatha Veenendaal - via FB 21-04-2020 Hallo Karin. Nogmaals bedankt! Wat een schitterende reading heb je mij gegeven en dat alleen maar door het horen van mijn stem. Je hebt gevoelige snaren geraakt die zou ik eigenlijk willen vergeten maar ja, ik moest die blokkades nou eenmaal doorbreken om weer verder te kunnen. Het is nu 2 weken geleden dat ik je sprak en ik ga nu merken dat "dingen" in mijn voordeel gaan werken. Ik ben er echt blij mee. Liefs Aag.

Karin
2 maanden geleden

Siliva de Bruin - via FB 08-04-2020

Toen mijn moeder is overleden zat ik nog met de nodige vragen oa; hoe is het nu met haar, hoe heeft ze het stervensproces ervaren en weet ze wie er bij haar waren op dat moment? Karin heeft mij een mooie reading gegeven
en ze heeft me er nog meer bij verteld, ook heb ik een mooie boodschap mogen ontvangen. Dank je wel, je bent super!

Kristel Pijpers
4 maanden geleden

De rust die Karin mij geeft met Reiki is heerlijk. Ik ben zowel in de praktijk geweest, als dat ik op afstand Reiki heb mogen ontvangen. Na de behandeling wisselen we samen uit was we gevoeld hebben. Bedankt Karin voor al je hulp!

Carine
4 maanden geleden

Na drie weken Corona-crisis had ik het idee dat ik als een bang vogeltje aan het zingen was in het donker: steeds weer “je hoeft niet bang te zijn“, maar intussen... Gelukkig kon mijn geplande afspraak worden omgezet in Reiki op afstand. En dat werkt dus net zo goed als de directe behandelingen die ik eerder van Karin heb gehad.
Er kwamen heftige emoties los en daarna voelde ik dat ik gewoon licht en blij kon en mocht zijn, ook in deze rare tijd.
Dankjewel Karin!

 

  Toch heb ik wat kunnen redden van de oude website. Onderstaand een link naar het oude gastenboek:

  http://users2.smartgb.com/g/g.php?a=s&i=g26-31131-5f

 

 

 

 

@ 2011  Reikipraktijk Karin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

Maak een Gratis Website met JouwWeb